Blog

Ezt olvastam év végéig (10-12.)

Kicsit elmaradoztam a havi olvasási listával, pedig nagyon izgalmasan alakult, főleg az őszi blokk után, és mert lassan körvonalazódnak a kiadásra kerülő könyvek is. Szóval "helló, december!", légy üdvözölve bekuckózós időszak, amikor legalább könyvekben olvashatunk a hóról, de legalább a konvektorból jön a meleg (aztán a gázszámla)... "De ne kalandozz el! :D Mit olvastál idén ősszel? Azt mondd el!" Hát tessék!

Itt sincs papír… (Paper shortage 2. edition)

Ha már így magunk között vagyunk, megvallok töredelmesen egy dolgot. Vannak reszlijeim. Elméletileg két papírkönyvvel hosszú ideje tartozom az olvasóimnak. A jó hír: nem felejtettem el, folyamatban van a megvalósítás. Rossz hír: egyelőre nem tudom, mikor. Idén biztosan nem... Kifejtem, miért. De a végére azért tartogatok ám jó hírt... Szóval olvass belém! :) Mi lesz … Itt sincs papír… (Paper shortage 2. edition) részletei...

Itt a papír, hol a papír? – Paper shortage problems

Már egy ideje tudjuk belső berkekben, de ma Deszynél is olvastam, hogy egyre súlyosabb méreteket ölt az egyébként világméretű papírhiány. Prognosztizálni nem igazán lehet, mi lesz a nyomdatermékek világának a sorsa, így rajtunk múlik, mennyire és mivel tudunk adaptálódni ehhez a helyzethez. Keserédes öntárca.