Könyv

Örök ​magányra kárhoztatott-e egy újraéledő, csak mert tönkretették az életét, vagy elfogadhatja, ha megtalálja a kiérdemelt boldogság? Akkor is, ha nem onnan érkezik, ahonnan várná? Semmi sem olyan egyszerű, és nem az, aminek látszik! Két esztendő telt el azóta, hogy Nympha királynő visszakapta szabadságát és hatalmát Moreenben. Mindeközben, a szomszédos Wertelben egy fiatal varázsló, Yohan útnak indul Moreen felé…

(Bővebb leírás az oldalán)

PDF

Novellák

Párizsban, 2015 novemberében a legfeketébb péntek tizenharmadikára eszmélt a francia nemzet. A Bataclan színház és a Saint-Germaine stadion ellen elkövetett terrorcselekmények miatt így írta be magát a francia történelembe.
Perle Debouche, Jean-Pierre Moulin ükunokája készülődik a tizennyolc éves születésnapját megünnepelni az Eagles of Death Metal zenekar koncertjére. Nem sejti még, hogy az élete egy csapásra megváltozik, és aznap este kénytelen tényleg felnőtté válni, amikor meglegyinti az erőszakos halál szele…
Ez a novella is valós eseményeken alapul.

(Bővebb leírás az oldalán)

A Teltház honlapján

Helen két kisgyermekével magára marad a második világháború Amerikájában, amikor a férje, Joshua nyomtalanul eltűnik a fronton. Vajon segíti-e őket a jósorsuk? Érdemes-e kitartani a szeretett férfi emléke mellett? Mit bír ki egy asszony szíve, ha a halottnak hitt családapa újra felbukkan és súlyosabb titkokat hoz magával, mint amit más elviselni képes? Meddig megy el az igaz szerelem ereje? Robin O’Wrightly kis novellája az emberi esendőség fölött aratható győzelem reményét és a szeretet örök üzenetét hirdeti, az írónőtől megszokott, váratlan és tabudöntögető cselekménybeli fordulattal együtt. Kuckózz be a fotelba a fa mellé, és olvass egy jót!

(Bővebb leírás az oldalán)

PDF
Lapozgasd Issuu-n!

Neurotipikusabb novellák. Tipikusan neurotikusak. Neeem! Vicceltünk. Ez igazából egy szétszórt iratmegsemmisített papírkonfetti. Már majdnem szép ez az iroda lom. Elééég! A lényeg: ezt már akárki elolvashatja. Sőt.

PDF

Egy valós hír ihlette “laza négykezes” szabad asszociációs csetstílusban. Minden spoilertől mentesen: “Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Qatar Airways katari légitársaság egyik utasszállítójának Indiában, miután az egyik utas repülés közben megtudta, hogy a vele utazó férje megcsalja, és hatalmas botrányt csapott – jelentette a Times of India. (…) A Qatar Airways az esettel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy mivel tiszteletben tartják az utasok magánéletéhez való jogát, és nem szoktak nyilatkozni az ilyen esetekről.” (24.hu – szerkesztés nélkül idézve) Úgyhogy mi ketten, Donki Zoltéval megírtuk, amit ők nem mertek. :)


Mi van akkor, ha egy nap arra ébredsz, hogy nemcsak elszúrták – vagy inkább elharapták – az életed, de ráadásul még te lettél a Kiválasztott is? Amikor kénytelen vagy majdnem egymagad megoldani egy sok évszázados gondot – és beüt a legnagyobb éca, hogy ezzel egy másik, több évezredes problémát is megoldhatsz?

„Hogy ez eddig nem jutott az eszünkbe?!” (Edward és Bella, kritikusok)
„Így jártatok!” (Walt és Mia, szerzők)

Minden idők és korszakok leghülyébb vámpírparódiája, a Pírvám – természetesen Robin O’Wrightly-módra – kifigurázza az átlagos vérszívó gondolkodást, annak ellenére, hogy neki ez – az Erelem (eszetlen szerelem) című abszurd romantikus és az Andrea & Andrea abszurd erotikus narrációs szatírái után – a jó ég tudja, hanyadik vicces kötete lehetne, ha ráért volna, de így a két tanítványára hagyta a tényleges munkát, ők írták meg helyette.

„Így jártunk!” (Walt és Mia, szerzők)
„Nem értem rá, ezek meg vérszemet kaptak!” (Robin, elfoglalt író)

A hangulatot a már megszokott ki- és beszólások, meg az idióta, spamgenerált nevek biztosítják.

„Bírjuk a vért? Nem bírjuk? …Akkor tegyük le. Tízliteres
kiszerelésben nehéz is az… És már vinném a betegnek, szabad lesz?”
(K. Béla, mentős, OMSZ)

PDF

(avagy a Szürkeállománynak beAlkonyul)

A szerzők tanácsa: ezt a vámpirodalmi dokumentumot semmiképp sem szabad „vérkomolyan venni”, sem pedig „mellre szívni”, csak azok olvassák, akiknek „van vér a pucájukban”. Ha túl sok a Vörös, váltsanak Szürkére. Napon nem fog csillogni…


Ágynak dönt, forró és beteg!Erotikus novellák bizarr tálalásban. Ki itt belépsz, NE hagyj fel minden erénnyel! ;) De ha már beléptél… ne csodálkozz! ;)

Durvábbak vagy érzékenyeknek nem ajánlott (csak saját felelősségre!):

  • 18+ A lila ötven árnyalata, Köztünk marad
  • 21+ A sötét egyetlen árnyalata, Anonina, A cél sem szentesíti
  • LMBTQ+ Játssz velem papás-mamást!, Mentés kész
PDF

További írások

supportfooterlogo

Münchener Abenteuer (blog-dekker)

web_p1020429

Szokványtalan bedekker, azaz útinaplopás az 2016. október 14-17. közötti müncheni látogatásról.


IK Magazin – Nyárutó-pályázat

Aki szemfüles, találhat némi párhuzamot a novellám és már meglévő köteteim egyikében szereplők között. Igaz, a kategória kicsit eltérő… De az sose baj! :D