Sorozat: #Wetoo 1.


Hátszöveg

A rémálomban egyetlen jó dolog van: az ébredés. Kivéve, ha a valóság szörnyűbb, mint az álom.

A Gyilkos emlék kisregényben két nő idővonala tárul elénk, az egyikük, Connie V. Marshall, fotós már túl van élete legdurvább cselekményén: ámokfutást végzett egy irodában, maga után hagyva tizenöt áldozatot. A másik, Shauni Hullivan, nyomozó pedig még előtte áll a saját legdurvább élménye feldolgozásának: miért lát rettenetes rémálmokat nemi erőszakról és képtelen lefeküdni férfiakkal? Két nő üldözi a gólemét, egymást és végül önmagát. Mindeközben nem is sejtik, hogy sorsuk több szálon kapcsolódik össze, mint azt hitték… Mindketten a saját poklukból indulnak, de eljutnak a saját Paradicsomukba a végén?

A Tinnitusz novellában egy házaspár konfliktusa egy buli után bontakozik ki, amikor nem várt vendégeik érkeznek… Ismerik-e egymást annyira, hogy megmentsék az életüket?

A Testcserés számadás előzetes egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thrillerhez. Sarah Z. Montgomery nem mindennapi nő: képes lélekként testekben utazni, így spirituális testszállítóként tevékenykedik. Saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. Vajon el lehet viselni a lelki erőszakot? És mi lesz a Montgomery család további sorsa?

A #WeToo – Kettős kereszt vérmes, tabudöntögető lélektani thrillere mindannyiunk története, akár keresztülmentünk a családon belüli erőszaktól a szexuális abúzuson át a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Csak 18 éven felülieknek!Adatok

  • Cím: #Wetoo – Kettős kereszt
  • Szerző: Robin O’Wrightly
  • Műfaj: lélektani krimi
  • Kiadás éve: 2018
  • Kiadó: Mogul
  • Terjesztés: online
  • ISBN: 978-615-00-1310-7, PDF 978-615-5668-30-2, ePub 978-615-5668-31-9, Mobi 978-615-5668-32-6
  • Terjedelem: 196 oldal
  • Illusztrálta: Szabó Borka

Idézet

“Mindenkit lelőtt, aki az útjába került. A reflexei kiélesedtek, a mozgása felgyorsult, mintha zenére lejtette volna a gyilkoskeringőt. A hangzavar, sikítások, vér- és égett szag, fények pillanatok alatt magukkal ragadták, gőzölgött a vérében az adrenalin, önmaga erejének meghosszabbítása lett, hirtelen legyőzhetetlennek és kétségbeesettnek érezte magát. Lelassult az idő, a mozdulatok, a hangok hirtelen mélyebbek, tompábbak lettek. A testek eldőltek, a falak visszhangoztak, hogy a füle csengett belé.”


Olvasói vélemények

Nagyon ötletes a sztori, minden van benne, amitől olvasmányos lehet egy történet. Olyan, mintha filmet néztem volna. :)

~ Dunai Andrea, költő-műfordító

Ma egy szuszra kiolvastam a másodikat. Változatlanul úgy gondolom nagyon jól írsz. <3 Én úgy gondolom, hogy ezek nagyon is valóságos emocionális folyamatok… Nyilván többségére az elfojtás jellemző, de gondolom nem kevesen gondolnak a bosszúra is, mert ezeknél az eseteknél fontos szerepet kap a környezet, a cinkos hallgatás, az egymással szembeni közömbösség – és meg is tennék, ha tehetnék, de végül feladják, és marad az elfojtás…

~ Bosnyák Gábor

Már csak e-book kapható.


Képtár


Könyves adatbázis

moly_logo
Hírdetés