Ingyenes e-book!


Egy halhatatlan királynő és egy filozopter varázsló csillagtúrája a múltjukhoz, jelenükhöz és a jövőjükhöz, pláne egymáshoz, ellenségekként és szövetségesekként, egy kitalált világban.Mentálhigiénés besorolás:
Csapatépítés


Hátszöveg

Örök ​magányra kárhoztatott-e egy újraéledő, csak mert tönkretették az életét, vagy elfogadhatja, ha megtalálja a kiérdemelt boldogság? Akkor is, ha nem onnan érkezik, ahonnan várná? Semmi sem olyan egyszerű, és nem az, aminek látszik!

Két esztendő telt el azóta, hogy Nympha királynő visszakapta szabadságát és hatalmát Moreenben, s éli a nemesség mindennapi, kissé unalmas életét. Legjobb barátnője és bizalmasa, Livly még mindig a segítségére van. A múlt borzalmai sötét árnyékot vetnek a lelkére, s fogadalmat tesz: soha többé nem enged közel magához senkit. A sors azonban nem csupán közbeszól, de ki is csavarja a számításait…
Mindeközben, a szomszédos Wertelben egy fiatal varázsló, a mágustanács legígéretesebb tehetsége, Yohan útnak indul Moreen felé. A magányos farkas ki akarja deríteni, hogyan vethet véget a boszorkányok és az újraéledők között dúló évszázados háborúnak. Egy borzasztó mészárlás híre billenti ki nyugalmából, egyúttal a saját szívében tátongó ürességet okozó, személyes tragédiájának forrására is választ keres…

Az írónők, Nóra és Robin, két karakterük szálát fonják össze egyetlen, közös történetbe.
Dupla kaland, izgalom és kíváncsiság: ketten együtt vajon mire jutnak majd?


Adatok

 • Cím: A követ 2. Menedék
  (A Megszámlálhatatlan-sorozat 5., a Követ-sorozat 2. része)
 • Szerzők: Krencz Nóra – Robin O’Wrightly
 • Műfaj: romantikus urban low fantasy
 • Kiadás éve: 2018
 • Kiadó: a szerzők
 • Terjesztés: MEK, online
 • ISBN: PDF 978-615-00-3102-6
 • Terjedelem: 468 oldal
 • Illusztrálta: Pixabay

Idézetek

„Előfordult, hogy a problémás helyzeteket kedves humorral ütötte el. Ha megoldást nem tudott rá, idegeskedni sem ért miatta.”

“Nem akarom, hogy féljenek tőlem. A képességem ijesztő lehet másoknak, hiszen a legbensőségesebb gondolataik, érzéseik vannak veszélyben. Az embernek bizonságérzetet ad, hogy vannak titkai. Ha még azt is elvesszük tőlük, akkor rettegni fognak. Nekem nem az a célom.”

“A tetteink és döntéseink tesznek szörnyekké. Nem az eredetünk vagy a hovatartozásunk.”


Olvasói vélemények

Az első rész is kedvencem, és ezt is imádtam. Izgalmas, fordulatos, romantikus, kalandos, egy szóval varázslatos. Nagyot alkottatok kedves írónők! Gratulálok hozzá!

~ Kiss Viktória

Izgalmasabb eseménydúsabb volt mint az első rész. Ebben a részben nem Livly volt a főszerepben, hanem Nympha, jó volt őt is megismerni közelebbről. Főlélek nekem nem tudom miért, de nem lopta magát a szívembe. Yohan története a testvérei elvesztése, a mágus ereje, még érdekesebbé tette a történetet, ahogyan a nagypapájával történt visszaemlékezései is. Érdekes történet rajzolódott ki a Menedékről, nem vagyok fantasy rajongó, sőt néha el is veszítem a fonalat a képzelt világokban, ez mégis fenntartotta az érdeklődésemet. Igaz rengeteg teendőm miatt nehezen haladtam vele, de ez nem a történet hibája. Volt benne izgalom, romantika, civódás minden ami egy jó könyvhöz kell. :) Örülök, hogy elolvashattam. A vége kimondottan tetszett.

~ Genovéva_Évi

Örültem, hogy olvashattam Nympháról, így jobban megismerhettem. Bevallom, nem volt a kedvencem, csak nehezen tudtam azonosulni vele, de a végére egészen megkedveltem. Tetszett, hogy nem omlottak egymás karjába rögtön az elején, hogy fokozatosan alakult át köztük a kapcsolat. mint tudatosan gyermektelen, kicsit zavar, hogy minden történetben kulcsfontosságú az utódnemzés. Nem konkrétan erre a könyvre gondolok, hanem sok másikra is. Valaki tud olyan sztorit, ahol a főhősök nem akarnak gyereket, csak együtt boldogok lenni? ;)

~ SeZsu25

Sajnos kicsit megcsúsztam az olvasással, de mentségemre szóljon, hogy bővült a család. :) Most azonban a végére értem, és kimondhatatlanul imádom! Csak 5*-ot tudok adni, pedig milliószor többet érdemelne. A két Írónő csodát alkotott! Nagyon imádom Nymphát, Yohan-t, és mindenkit, aki a pozitív oldalon áll. Annyira szuperül átjött minden érzés, érzelem. Keresve se találok hibát benne.

~ Emese_2

Ingyenesen letölthető:


Jó tudni!

A beteljesült vágyak balladája

ROBIN O’WRIGHTLY BOOKS jegyzet (THURSDAY, MARCH 22, 2018)

(Sajnálom, ha valami karikás jegyzetre vártál, el kell, hogy keserítselek: semmi erotikus nem lesz az írásomban. :P :) )

Az egész azzal kezdődött, hogy az emberben lakó pokoli közléskényszer, világmegváltó, de minimum jobbító szándék egyszer csak napvilágra akart kerülni. Nem úsztam meg, de néhány jól sikerült, életszerű „profáncsapás” után kikívánkozott belőlem is a betű.

Először csak versek, aztán szösszenetek, majd novellák, jelenetek, drámák, és – úristen! – regény. Aztán trilógia, majd regénysorozat.

Azon kaptam magam, hogy nem tudok lejönni a szerről. Írnom kell. Olyan, mint a tiszta víz. Muszáj mindennap művelnem, különben szomjan halok.

Így született meg ez a tömérdek könyv. Sose tudom, mennyi, most öt, de van még kettő a trilógiából, négy a sorozatból és …el is vesztettem a fonalat.

Nehéz az írók élete, de írás nélkül még nehezebb volna, amikor az írás maga az élet.

A beteljesült vágyak balladája indult el, amikor felkértek egy „laza négykezesre”, azaz írótársnak egy közös könyvhöz. Kölcsönbe kaptam egy kész világot, beeresztettek egy szépen bebútorozott szobába. Amit eddig egyedül műveltem, azt most ketten csináltuk, így váltunk észrevétlenül kollégákból és barátokból harcostársakká, cinkosokká, családtagokká. (Hogy milyen viszonyban, az maradjon jótékony homály és spoilermentes titok. ) Együtt terveztük, alakítottuk, egyengettük, javítottuk. Közösen terelgettük, kiigazítottuk, alkalmazkodtunk, fogunkat összeszorítva vagy épp ámulattal és imádattal tátott szájjal. Örömkönnyekkel, néha félreértésben vergődve, félelemmel vagy beteljesedve. Éjjelig kuncogva a belsős poénjainkon, és reggel első üzenetben hagyott instrukciókkal küzdve átlátni, hogy valami csoda történt itt, kérem szépen.

Nem vagyok a szavak embere, csak a betűké. De azt hiszem, csak kellően meghatódott vagyok, hogy most fogalmazásgátló legyen bennem. Szóval elkészült egy csoda.

Hamarosan – remélem, már minden megvan hozzá – széles plénum elé tárva lelepleződik.

Na. Amúgy nem tudok lejönni a szerről. Még mindig igazgatnám a főhősöm életét, leporolgatnám a válláról a szöszt („édes fiam, igazítsd meg a nyakkendődet!”), ma még a lépcsőházban is összefutottam vele. Hirtelen azt sem tudtam, tegezzem vagy magázzam. Meg végtelenségig lehetne húzni a sztorit. „Egy könyvet nem lehet befejezni, csak abbahagyni.” És kettőt? Azt sem, igaz?

De most pihenünk egy kicsit, most szűz szemek pásztázzák végig sorainkat. A közösen szőtt szószőnyeget. „Insallah…” Csak az isten tökéletes. Mi azért, ha tehetjük, megközelítjük, mert szeretünk a közelében lenni.

Hú, de rohadt nehéz nem továbbgurítgatni a sztorit… Hú, de nehéz az írók élete.

De imádom. Mert ez a beteljesült vágyak balladája. #mutimitírsz#mutimitolvasol#olvassmagyart#olvasniszexi#kortársirodalom#regény#könyv#krencznóra#robinowrightly#romantikus#nehézazírókélete


Képtár


Könyves adatbázis

moly_logo
Hírdetés