Az Illír Kolostor (Illyrian Monastery) e-ntológiái lelkes szerzők tollából


VÉLETLEN Extra

Kortárs novellák 2023

Talán a sokszor sok novella nem fér el egy szerkesztésben? Minden lehet. A VÉLETLEN Antológia is most kiegészül egy “VÉLETLEN extrá”-val … amit tekinthetünk véletlennek, de így dupla könyv lesz a VÉLETLEN.

Mert semmi sem történik véletlenül, meg kell értenünk, hogy feladatunk, küldetésünk van, tehát oka van mindennek. Az égiek vigyáznak ránk és semmi sem véletlen, mindent az Úr rendel el valahogyan, ez egy Isteni sugallat.

Igen tudjuk, ez az Antológia is véletlen. Akár egy Angyal segít nekünk, akár a jó fordulat történik mindig, minden valahonnan ered, melyet megállás nélkül élünk át napi szinten. Lényeg a jó és helyes irány és a szépre való törekvés.

Hanna J. Nagy koordinátor

Szerzők: Bahus Katalin, Erdős Sándor, Robin O’Wrightly, Amy Campbell, Mega Tamás, Lena Belicosa, Goran Episcopus, Besnyei Júlia, Hanna J. Nagy
Illusztrátor: Goran Episcopus
Megjelenés: Illyrian Monastery, 2023
ISBN 978-13-12566-5-07 | Megjelent: 2023. május 14.
A kiadvány copyright jellemzője: PD (közkincs)
Papírnyomtatási lehetőség: www.lulu.com


VÉLETLEN

Kortárs novellák 2023

Tisztelt Barátaink!

A negyedik alkalom, hogy Antológia jelenik meg a szerkesztésünkben. Az Illír Kolostornál (Illyrian Monastery) küldetésünknek tekintjük, hogy olyan könyveket készítünk és szerkesztünk, amelyek ihlete és múzsája az Isteni sugallat. Azok a helyzetek, azok a történések szerepelnek könyveinkben, amelyek tapasztalásból és intuícióból születnek. Olyan intuícióból, amikor úgy véled Isten súg neked. A mostani Antológia címe VÉLETLEN. Talán nincs is véletlen…. E könyvben megjelent kortárs novellák ezt a véletlent járják körbe.

Hanna J. Nagy koordinátor

Szerzők: Poór Edit, Szabó Anasztázia, Cseh Vera, Gulrich Ildikó, Guti Csaba, Kálmán Ágnes, Amy Campbell, Gáll Júlia, Bahus Katalin, Márkus Katalin, Fodor Gyöngyi, Demény Balázs, Orosz Krisztián, Gulyás Gábor, Márton Csilla, Garajszki Rozika, Lena Belicosa, Mega Tamás, Kimmel Gábor, Bubrik Zseraldina, Erdélyi Tünde, Robin O’Wrightly, Hamerli Éva, Darázs Balogh Katalin, Budavári-Bókkon Andrea, Erdős Sándor, Bús Anna, T. Bernáth Panni, Barna Dóra, Gyurkovics Anikó, Kiss Enikő, Besnyei Júlia, Goran Episcopus, Kincses János, Hanna J. Nagy
Szerkesztők: Hanna J. Nagy, Goran Episcopus
Illusztrátor: Goran Episcopus, Szabó Borka
Megjelenés: Illyrian Monastery, 2023
ISBN 978-13-12589-4-76 | Megjelent: 2023. május 7.
A kiadvány copyright jellemzője: PD (közkincs)
Papírnyomtatási lehetőség: www.lulu.com


MEGBOCSÁTÁS

Kortárs novellák 2023

Tisztelt Olvasó!

A Biblia azt tanítja, hogy az igazi megbocsátás az önzetlen szereteten alapul, mivel a szeretet „nem tartja számon a sérelmet” (1Korintusz 13:4, 5). Antológiánk, mely remek írók alkotásaiból állt össze, fájdalmas téma köré íródott. “Megbocsátani és mégis hogyan?”, tesszük fel a kérdést magunknak. Nem könnyű feladat és lelki megterhelés. Talán a továbblépés segít, de az önmagunkban való felismerése megnyugvást ad lelkünknek! Kimondani a szót és elfogadni, hogy hittel, szeretettel megbocsájtottál. Ezáltal megbocsátásban részesül minden és mindenki. Olvassátok szeretettel és megértéssel Antológiánkat!

Hanna J. Nagy, koordinátor

Szerzők: Erdős Sándor, Poór Edit, Szomík Szilvia, Budai Bíró Endre, Orosz Krisztián, Szabó Anasztázia, Guti Csaba, Bubrik Zseraldina, Nagy Cynthia, Gulrich Ildikó, Gulyás Gábor, Amy Campbell, Danó Tímea, Cseh Vera, Bálint János, Fodor Gyöngyi, Tóth Lászlóné, Szabó Hetty, Hamerli Éva, Hosszú Bettina, Robin O’Wrightly, Lena Belicosa, Márkus Katalin, Kimmel Gábor, Márton Csilla, Gáll Júlia, Kincses János, Evo Vonka, Marafkó Viktória, Darázs Balogh Katalin, Besnyei Júlia, Buday Anikó, Erdélyi Tünde, B. Rózsás Erzsébet, Horváth Gréta, Gyurkovics Anikó, Demény Balázs, Konkoly Erika, Kiss Enikő, Hanna J. Nagy, Goran Episcopus, Bahus Antal Katalin
Főszerkesztő: Hanna J. Nagy
Szerkesztő: Goran Episcopus
Illusztrátor: Goran Episcopus, Szabó Borka (Robi O’Wrightly novellája)
Megjelenés: Illyrian Monastery, 2023
ISBN 978-13-12801-6-08 | Megjelent: 2023. március 7.
A kiadvány copyright jellemzője: PD (közkincs)
Papírnyomtatási lehetőség: www.lulu.com


ANGYALOK LÁNGJA

Karácsonyi antológia – versek, novellák, képek

Kedves olvasó!

Egy csodás összefogás eredményeként olvashatod most az Angyalok lángja antológiát!
Az Illír kolostor szervezésében gondolatok és képek egy ünnep jegyében. Mindenki, aki írt bele, a saját lángjából, ihletéből merítette gondolatait.
Olyan versek, történetek és szentképek készültek, amelyekkel színesítik a szentséges, meghitt karácsonyunk.
Ez az írás egy ajándék is egymásnak és nektek, mert ezt a könyvet jószívű emberek ingyenesen szerkesztették és alkották önzetlenül. Nem csak a fenyőfa alá, hanem a gondolatok közé. Benne van a szívük, ott az érzéseik és láthatod a lángjuk. Azt a tiszta lángot, ami az ihletet adja a szeretetből.
Nem vagyunk egyformák, de az alkotásaink és az azokban rejlő különbségek közel hoznak minket egymáshoz. Minden írásban és képben ott a szépség és ott van az angyali láng, amely a szent karácsonyt megáldja. Ajándék mindenkinek. Itt olyan minden, mint a szívdobbanás. Mindig örök, mert máshol majd folytatódik.
Olvassátok szeretettel, mert ez a mi ajándékunk mindenkinek. Helyezzétek a szívetekbe, rímbe, ritmusba és képbe foglalt gondolatainkat.

Hanna J. Nagy, főszerkesztő

Szerzők: Hanna J. Nagy, Goran Episcopus, Erdős Sándor, Kincses János, Hosszú Bettina, Tóth Lászlóné, Buday Anikó, Köck Ildikó, Nagy Cynthia, Robin O’Wrightly
Főszerkesztő: Hanna J. Nagy
Illusztrátor: Goran Episcopus, Herczegfalvi György
Megjelenés: Illyrian Monastery, 2022
ISBN 978-13-87407-5-07 | Megjelent: 2022. december 15.
A kiadvány copyright jellemzője: PD (közkincs)
Papírnyomtatási lehetőség: www.lulu.com


MEGÉRZÉS

Spirituális novellák

Kedves Barátaink!

Egy olyan könyvet tartotok a kezetekben, amelyet lélekből írtak. Sok-sok író adománya a jövőnek és a kolostorunknak. Ajándék, amely pénzben nem mérhető. Felajánlás az utókornak. Spirituális novellák csokorba szedett gyűjteménye. Olyan történetek tárháza ez a könyv, amelyek megtörtént eseményekre is építenek. Kortárs írók közelebb hoznak nekünk írásaikban érzéseket. Különleges impressziók mögött Isteni beavatkozást sejtünk. Ezért is „MEGÉRZÉS” a címe ennek a novelláskötetnek. Mert a „MEGÉRZÉS” az, amikor Isten halkan súg neked. Tiszta szívükből ajánljuk a kedves szívből jövő írásokat. Olvassátok szeretettel!

Hanna J. Nagy, főszerkesztő

Szerzők: Erdős Sándor, Poór Edit, Lovas-Nagy Rita Laura, Braun Krisztina, Márton Csilla, Kovács Edica, Bubik Zseraldina, Karsa Tímea, Demény Balázs, Gulyás Gábor, Kozma Ani, Banadia Anikó, Mezei Attila, Németh Balázs, Kondra Katalin, Köck Ildikó, Fazekasné Szabján Erika, Baktai-Varga Csilla, B. Rózsás Erzsébet, Zora Blade, Lena Belicosa, Sipos Aranka, Király Denisa, Evo Vonka, Cseh Vera, Barna Dóra, Erdélyi Tünde, Szakács Anna, Hanna J. Nagy, Szomik Szilvia, Kincses János, Kurucz Bernadett, Eduard Lazak, Kiss Enikő, H. Fajth Evelin, Budavári-Bókkon Andrea, Robin O’Wrightly, Goran Episcopus
Főszerkesztő: Hanna J. Nagy
Szerkesztők: Goran Episcopus, Szabó Borka
Illusztrátor: Goran Episcopus
Megjelenés: Illyrian Monastery, 2022
ISBN 978-13-87496-0-99 | Megjelent: 2022. november 6.
A kiadvány copyright jellemzője: PD (közkincs)
Papírnyomtatási lehetőség: www.lulu.com

Hírdetés