Elérhető könyvek

(ABC-sorrendben, illetve sorozatok szerint)


A követ 2. Menedék

KN-ROW_Akovet2Menedek_jobbra

Örök ​magányra kárhoztatott-e egy újraéledő, csak mert tönkretették az életét, vagy elfogadhatja, ha megtalálja a kiérdemelt boldogság? Akkor is, ha nem onnan érkezik, ahonnan várná? Semmi sem olyan egyszerű, és nem az, aminek látszik! Az írónők, Nóra és Robin, két karakterük szálát fonják össze egyetlen, közös történetbe. Dupla kaland, izgalom és kíváncsiság: ketten együtt vajon mire jutnak majd?

bovebben_gomb


Andrea & Andrea

row_andrea_borito_minden

Abban ​nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, és tíz házszámmal odébb lakik. Mi lesz ebből?! Hát persze, hogy… paródia! 18 éven felülieknek!

bovebben_gomb

Folytatása várható:

Tonio & Leona

Van élet az Andrea & Andrea után… előtt… közben… helyett… A Mundik külön kötetet követeltek maguknak, teljesen jogosan, ha már ellopták az olvasók szívét. Hogyan került az idő szövetébe ez a két lökött kis perverz “ufó”? Vajon megérdemelnek ők is egy happy fini… ööö, endet? 18 éven felülieknek!

bovebben_gomb


Egy igen-zet története (Emlékkönny)

row_emlekkonny2020_borito_minden

Az  első világháború után két évvel, a gyűlölet és félelem káoszában szerelem bontakozik ki egy fiatal francia katona és egy falusi magyar leány között… Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában? Felvállalják a szerelmüket, vagy elsöpri őket a történelem vihara?

bovebben_gomb


Erelem-trilógia

row_erelem-trilogia

bovebben_gomb

Erelem (eszetlen szerelem)

A jóképű és kissé paranoiás adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó hosztesszbe. „Ez valami vicc?” Az! Ez a kötet nem egy szerelmesregény paródiája, hanem az összesé.

bovebben_gomb

Erelemkettő (duplán eszetlen szerelem)

Egy kabrió hasít végig a sztrádán a naplemente felé, benne két szökevény, akik Las Vegasba igyekeznek az igazságszolgáltatás elől. Az Erelem folytatásában a kedvenc hülyéink és társaik mellett az írói ének is szétoltják egymást.

bovebben_gomb

Mexerelem (triplán eszetlen szerelem)

A floridai Clearwaterben elszaporodnak a kórokozók és az indulatok, azaz a károkozók és az ügyvédek, főleg miután az épp aktuális nem szőke herceg és a kávéhercegnő a sztori végével kezdik az elejét: elcsattan egy csók és egy pofon. Szappanoperáció!

bovebben_gomb


Tripiconi sztori-sorozat

tripiconisztori_boritoleleplezes

bovebben_gomb

1. rész: Az amulett rejtélye

Tripicon, egy ismeretlen szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A Tripiconi sztori hihetetlen története ott indul el, amikor egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiút félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg a hercegi család… Ha azt hitted, ismered Atlantisz legendáját, tévedtél…

bovebben_gomb

2. rész: Város a föld alatt

A történet folytatódik, hiszen Tripicon alatt egy új világ nyílik meg a szigetország hercegei előtt… Új szereplők is megjelennek, akik aztán felpörgetik a sztorit, és mindennek egyre nagyobb lesz a tétje, már az életüket veszélyezteti. És tényleg, semmi nem az, aminek látszik!

bovebben_gomb

Folytatások várhatóak.


#Wetoo-sorozat

wetoo-paros

bovebben_gomb

1. rész: Kettős kereszt

Új köntösben és kibővítve, új szerkesztéssel a valaha volt Álomtalanítás. Három egységet tartalmaz: a javított-szerkesztett Gyilkos emlék (korábban Valami durva) kisregényt, a Tinnitusz novellát és a Testcserés számadás regényelőzetest. 18 éven felülieknek!

bovebben_gomb

2. rész: Testcserés számadás

Az első részben egy kis részét ismerhettük meg Sarah küldetésének, amely rossz véget ért. Innentől kezdve minden rajta áll, hogyan folytatja tovább, és döntései sorozatával hány ember életét sodorja veszélybe akarva-akaratlanul… Kizárólag 18 éven felülieknek!

bovebben_gomb


Már nem elérhető

Álomtalanítás

Helyette megjelent a #Wetoo.

Emlékkönny 2015

2020-ban új kiadás jelentkezik.