Megjelenés: 2019. június 13.


row_wetoo2_borito_minden


Hátszöveg

A nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Csak 18 éven felülieknek!

Sorozat: #Wetoo


beleolvasok_gomb


Adatok

Könyvcím: #Wetoo2 – Testcserés számadás
Írta: Robin O’Wrightly
Műfaj: misztikus erotikus thriller (18+)
Kiadás éve: 2019
Kiadó: Mogul Kiadó


hamarosan_gomb


Idézet

“Az álmaimnak gondolt testbéli utazások ekkor kezdődtek újra.
Mivel pszichésen súlyos állapotba kerültem, Richardot be kellett avatnom.
Értelemszerűen pszichiáter lett belőle, mármint a helyzetből, és gyógyszerek, de nem akartam ebben megragadni, ezért segítségért könyörögtem neki.
A lányok egy hónapra a szüleimhez mentek nyaralni, úgyis szünet volt, mi pedig elhatároztuk, hogy utánajárunk ennek az egésznek, és egyúttal a szertefoszlani készülő házasságunkat is rendbe hozzuk.
Richard ajánlotta, hogy próbáljam meg irányítani ezeket az álmokat, és csodának éltem meg, amikor sikerült.
Médiumokkal vettem fel a kapcsolatot, és ők maguk tárták fel a titkát, hogy léteznek testbirtoklók, akik másokba képesek transzportálni a lelküket.
Van, aki tudja uralni, van, aki nem.
Nekem meg kellett tanulnom.
Egy éve használom szállítási célokra, és eddig még nem volt semmilyen komplikáció, leszámítva, amikor láttam valakit meghalni, de a küldetés végeztével azonnal visszatértem.
Elbántam mindennel, ami az utamba került, de az elmúlt időben történtekkel nem bírok, nem tudok…
Richardnak nem vagyok képes elmondani.”


Olvasói vélemények

Robin az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb élményét adta számomra ezzel a regénnyel. ~ Carlow Cleaveland, blogger

Ezt MINDENKINEK olvasnia kell! Remekre sikerült, izgalmas, változatos, rohadt pörgős és akciódús. Együtt sodor a szereplőkkel, érzelmileg és lelkileg is. ~ Ashley Redwood, blogger


moly_logo Mogul_logo_NEW_01


Képtár

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok