row_wetoo2_borito_minden

Sorozat: #Wetoo


Hátszöveg

A nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Kizárólag 18 éven felülieknek!


beleolvasok_gomb


Adatok

Könyvcím: #Wetoo2 – Testcserés számadás
Írta: Robin O’Wrightly
Műfaj: misztikus erotikus thriller (18+)
Kiadás éve: 2019
Kiadó: Mogul Kiadó


Idézet

“Az álmaimnak gondolt testbéli utazások ekkor kezdődtek újra.
Mivel pszichésen súlyos állapotba kerültem, Richardot be kellett avatnom.
Értelemszerűen pszichiáter lett belőle, mármint a helyzetből, és gyógyszerek, de nem akartam ebben megragadni, ezért segítségért könyörögtem neki.
A lányok egy hónapra a szüleimhez mentek nyaralni, úgyis szünet volt, mi pedig elhatároztuk, hogy utánajárunk ennek az egésznek, és egyúttal a szertefoszlani készülő házasságunkat is rendbe hozzuk.
Richard ajánlotta, hogy próbáljam meg irányítani ezeket az álmokat, és csodának éltem meg, amikor sikerült.
Médiumokkal vettem fel a kapcsolatot, és ők maguk tárták fel a titkát, hogy léteznek testbirtoklók, akik másokba képesek transzportálni a lelküket.
Van, aki tudja uralni, van, aki nem.
Nekem meg kellett tanulnom.
Egy éve használom szállítási célokra, és eddig még nem volt semmilyen komplikáció, leszámítva, amikor láttam valakit meghalni, de a küldetés végeztével azonnal visszatértem.
Elbántam mindennel, ami az utamba került, de az elmúlt időben történtekkel nem bírok, nem tudok…
Richardnak nem vagyok képes elmondani.”


Olvasói vélemények

Robin az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb élményét adta számomra ezzel a regénnyel. ~ Carlow Cleaveland, blogger

Ez…ez egyszerűen tökéletes volt. (…) éreztem, hogy ROW képes még kiakasztani, és úgy tarkón-gyomron és hátszínen vágni, hogy a gerincemet apró szilánkokban köpöm ki… ehh. (…) Ezt olvasnotok kell. Nektek, akiknek még fogalma sincs arról, mit jelent élvezni egy olyan olvasmányt, amely nem csak szórakozást, kikapcsolódást nyújt az olvasó részére. Gratulálok! Best ever and ever and more f*cking ever történet, amit volt szerencsém megjelenés előtt olvasni. ( Ontsd magadból ezt a csodát, kérlek! Szükség van rád a világban!)  ~ Ashley Redwood, blogger

A történet brutálisan egyedi és nagyon izgalmas. Tetszik a testszállás gondolata, maga ez a különleges érzet, ami ezzel jár. Sarah nagyon emberi karakter lett, tekintet nélkül a különleges adottságára, őt nagyon szerettem. Akárcsak Richardot. Emberek maradtak ebben az őrült világban, amit Robin alkotott. A borzongás, az izgalom, minden zsigeremet átjárta, és még az erotikus jelenetek sem tudtak kirántani ebből annyira kiegészítették a történetet és a mondanivalót. Az illusztrációk most is minőségiek, csakúgy, mint eddig. Azt mondtam egy személyes beszélgetés alkalmával Robinnak: „ …ha egy író tehetséges, ha tud írni, a műfaj szinte mindegy.” Ezt most bebizonyította. :) ~ Isabel Healian Rosa, blogger


moly_logo
Mogul_logo_NEW_01

Képtár


Megvásárolható:


Interjú

#Wetoo2 – avagy a magyar válasz a Szürke ötven árnyalatára

(kérdező: Isabel Healian Rose – Új Álmok Blog)

Még megjelenés előtt olvashattam Robin O’Wrightly legújabb regényét, amit itt is nagyon szépen köszönök! Garantálom, hogy mindenki álla leesik majd, annyira jó könyvről van szó; ám addig is elbeszélgettem vele erről, amolyan kedvcsinálóként. :)

ROW_montazsok_testcseresszamadas-Bella