Sorozat: #Wetoo


Hátszöveg

A nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Kizárólag 18 éven felülieknek!Adatok

  • Cím: #Wetoo2 – Testcserés számadás
  • Szerző: Robin O’Wrightly
  • Műfaj: misztikus erotikus thriller
  • Kiadás éve: 2019
  • Kiadó: Mogul
  • Terjesztés: online
  • ISBN: 978-615-56-6860-9, ePub 978-615-56-6861-6
  • Terjedelem: 356 oldal, 346 oldal
  • Illusztrálta: Szabó Borka

Idézet

“Az álmaimnak gondolt testbéli utazások ekkor kezdődtek újra.
Mivel pszichésen súlyos állapotba kerültem, Richardot be kellett avatnom.
Értelemszerűen pszichiáter lett belőle, mármint a helyzetből, és gyógyszerek, de nem akartam ebben megragadni, ezért segítségért könyörögtem neki.
A lányok egy hónapra a szüleimhez mentek nyaralni, úgyis szünet volt, mi pedig elhatároztuk, hogy utánajárunk ennek az egésznek, és egyúttal a szertefoszlani készülő házasságunkat is rendbe hozzuk.
Richard ajánlotta, hogy próbáljam meg irányítani ezeket az álmokat, és csodának éltem meg, amikor sikerült.
Médiumokkal vettem fel a kapcsolatot, és ők maguk tárták fel a titkát, hogy léteznek testbirtoklók, akik másokba képesek transzportálni a lelküket.
Van, aki tudja uralni, van, aki nem.
Nekem meg kellett tanulnom.
Egy éve használom szállítási célokra, és eddig még nem volt semmilyen komplikáció, leszámítva, amikor láttam valakit meghalni, de a küldetés végeztével azonnal visszatértem.
Elbántam mindennel, ami az utamba került, de az elmúlt időben történtekkel nem bírok, nem tudok…
Richardnak nem vagyok képes elmondani.”


Olvasói vélemények

Robin az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb élményét adta számomra ezzel a regénnyel.

~ Carlow Cleaveland, blogger

Ez…ez egyszerűen tökéletes volt. (…) éreztem, hogy ROW képes még kiakasztani, és úgy tarkón-gyomron és hátszínen vágni, hogy a gerincemet apró szilánkokban köpöm ki… ehh. (…) Ezt olvasnotok kell. Nektek, akiknek még fogalma sincs arról, mit jelent élvezni egy olyan olvasmányt, amely nem csak szórakozást, kikapcsolódást nyújt az olvasó részére. Gratulálok! Best ever and ever and more f*cking ever történet, amit volt szerencsém megjelenés előtt olvasni. ( Ontsd magadból ezt a csodát, kérlek! Szükség van rád a világban!)

~ Ashley Redwood, blogger

A történet brutálisan egyedi és nagyon izgalmas. Tetszik a testszállás gondolata, maga ez a különleges érzet, ami ezzel jár. Sarah nagyon emberi karakter lett, tekintet nélkül a különleges adottságára, őt nagyon szerettem. Akárcsak Richardot. Emberek maradtak ebben az őrült világban, amit Robin alkotott. A borzongás, az izgalom, minden zsigeremet átjárta, és még az erotikus jelenetek sem tudtak kirántani ebből annyira kiegészítették a történetet és a mondanivalót. Az illusztrációk most is minőségiek, csakúgy, mint eddig. Azt mondtam egy személyes beszélgetés alkalmával Robinnak: „ …ha egy író tehetséges, ha tud írni, a műfaj szinte mindegy.” Ezt most bebizonyította. :)

~ Isabel Healian Rosa, blogger

Már csak e-book kapható.


Jó tudni!

#Wetoo2 – avagy a magyar válasz a Szürke ötven árnyalatára

Interjú

(kérdező: Isabel Healian Rose – Új Álmok Blog)

Még megjelenés előtt olvashattam Robin O’Wrightly legújabb regényét, amit itt is nagyon szépen köszönök! Garantálom, hogy mindenki álla leesik majd, annyira jó könyvről van szó; ám addig is elbeszélgettem vele erről, amolyan kedvcsinálóként. :)

ROW_montazsok_testcseresszamadas-Bella

A #Wetoo2 –Testcserés számadás c regényed hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is.  Ám mielőtt belemerülnénk a történet szétboncolásába és egyéb finomságokba,  mesélnél egy kicsit az első részről? Mennyibe kapcsolódik egymáshoz a kettő? Szükséges az előzmény ismerete a második részhez?

Az első rész teljesen különálló kis történethalmaz, amiben benne van ennek a második résznek az előzetese is. Ami összeköti a könyveket, az a testi-lelki és a nemi erőszak témája. Bátran ajánlom a második részt azoknak is, akik nem olvasták az elsőt, és nem félnek a nyers, őszinte nyelvezettől.

Milyen érzelmek kavarogtak benned akkor, mikor úgy döntöttél megírod a folytatást?

Igazából a Testcserés számadás egy bizarr erotikus novellának indult, ez a része van egyébként a Wetoo – Kettős kereszt című kötetben is. Később egyszerűen nem hagyott nyugodni a téma, és kívánta, hogy megírjam teljes regénynek. Egyébként az egész könyv háromnegyed részben megvolt, amikor kijött az előzetes. Azért vettem ketté, mert nagyon durvának ítéltem, és nem tudhattam, milyen fogadtatásra lel az olvasók körében. Azonban az előolvasók biztattak, hogy bátran adjam ki. Sarah tovább akart beszélni, Richard pedig vallani, és Véronique is szóhoz akart jutni. Ez az egész elég kemény volt; harag és elkeseredettség szülte a világban lévő, szabad akarattal szembeni visszaélések miatt. „Bántalmazó kapcsolatról szóló könyv kell? Hát akkor nesztek…” Bár a fele fikció, de remélem, hogy átmegy az olvasóknak, mennyi baj származik abból, ha valaki máson kegyetlenül akarunk uralkodni.

Volt olyan regény, amely inspirált téged alkotás közben? Ha igen, miért pont az?

Szeretem Flannery O’Connor munkásságát, ő a vezérem a thriller és horror témában ifjúkorom óta. Ő annyira meg tudta ragadni a lelkemet, megcsavarni és kiszakítani, hogy aztán egyben, teljesebben adja vissza. De igazából ehhez a könyvhöz filmek (Veronika kettős élete, Szemfényvesztők) és tévésorozat (Médium) adták az ötletet és az ihletet. Sarah és Richard – bár máshogy néznek ki –, lelkületben nagyon hasonlítanak az Allison (Patricia Arquette) és Joe Dubois (Jake Weber) alkotta karakterekhez. Őket nagyon megszerettem, épp ezért iszonyatosan haragszom a Médium lezárása miatt. Komolyan! Egy másik szereplő, Etienne SanCardini pedig Mark Ruffalo, Szemfényvesztők-beli megjelenésével libbent be, csak fiatalabban és vékonyabban. Ő ugyanis megfogott engem is, főleg a film vége-csavarja miatt. Így maradt. :)

Térjünk át magára a történetre, amely nagyon összetett. Összetettebb szerintem, mint eddig bármi, amit olvastam tőled. Sarah a főhősnőd egy médium: képes emberek testébe be – és kilépni. Érzékel mindent, és az irányítani is képes az alanyokat. Ez az ötlet mégis honnan jött? Esetleg van! volt ehhez hasonló tapasztalatod neked is?

Sarah képességét egy éber álom bontotta ki. (Ezeket a látomásokat általában ébredés utáni fél-másfél órában látom, ha fogékony vagyok rá.) Arra gondoltam, milyen lehet, ha valaki lefekszik aludni valahol Európában, és álmában felébred a világ másik pontján, ahol nappal van? Így indult, aztán megelevenedett. Jött az ötlet, hogy ebből konfliktust is lehet kreálni, így megszületett a Testcserés számadás novella. Ami engem illet, 11 és 13 éves koromban voltak a leginkább furcsa megtapasztalásaim. Elég annyi, hogy álmaimban előre láttam jövőben megtörtént dolgokat, persze nem sokat, de megmaradtak. Egyszer hangot is hallottam. Azt mondta, nem vagyok őrült. :D Jó, nem, egész mást mondott, aminek a jelenre nincs hatása, szóval nem érdekes. Most már merek ilyenekről beszélni, mert ez a paranormális jelenség elhagyott 14 éves korom tájékán. Az emlékek maradtak meg, amelyek mostanában táplálták, táplálják írásaimat, különböző könyvek formájában.

Az egyik munkája során a nővel olyan történik, ami azelőtt még soha: nemcsak, hogy elvéti a célszemélyt, de életében először egy pár pillanatig az alany lelkével is osztoznia  kell. Nagyon szépen sikerült átadnod a félelmet, a bizonytalanságérzetet a zavartságot, amit Sarah érzett abban a pillanatban. Mennyire volt nehéz a helyébe képzelned magad?

Őszinte leszek: sajnos nagyon könnyű volt. Bár a lelkem nem rekedt még bent másban, mert ez a fantázia szüleménye, de testben éltem át hasonlót, nem kívánom senkinek.

A nő életében nagyon fontos szerepet tölt be a család: van egy férje és gyerekei.  A férje pszichoterapeuta. Mennyire mélyedtél bele ebbe a tudományágba a könyv megírása kapcsán?

Mindig érdekelt a pszichológia és a pszichoterápia, és jártam én is pár pszichológushoz – nem tudtak mit kezdeni velem. Valamikor ez is szerettem volna lenni, de eltérítettek a vizuális tanulmányaim, viszont ennek ellenére mindig figyeltem a „pszicho” szakmai híreket, lecsaptam az olyan könyvekre, amelyek ezzel foglalkoztak. Ha most újra tanulhatnék, a vizuális világ mellett a pszichológiát választanám.

A párocskának ikerlányaik vannak a történet elején. Engem mindig kíváncsisággal töltött el az ikrek gondolata; szerintem nagyon különleges dolog. Neked mi a véleményed? Esetleg van iker a családban?

Én is nagyon érdekesnek tartom ezt. Nálunk nincs a családban, de volt egypetéjű iker-barátnőm. Érdekes, hogy nem kevered össze őket, ha megismered egy tagjukat, akkor sem, ha tényleg olyanok, mint két tojás. Mert csak hasonlítanak, sosem teljesen egyformák. Ebben is rejlik a különlegességük.

Sarah nagyon kemény lelki megpróbáltatásokon megy át, ahogy haladunk a történetben. Téged, mint írót, mennyire viselt meg ezek leírása?

Nagyon. Nem is bírtam egyszerre hosszabb ideig írni, sem pedig utána visszaolvasni. Fejezetenként tudtam haladni vele.

Elég sok francia mondatot/kifejezést használsz a könyvben. Beszéled a nyelvet? (Ha én vagyok lemaradva, elnézést kérek!)

Tanultam franciát, kicsit értem, de már nem írom, nem beszélem, sajnos. Viszont szeretem nagyon, egyszer újratanulom. Egy francia lektor barátnőm van, aki most itt segített benne, többnyire jól találtam el a mondatokat, de biztos, ami biztos alapon kértem javítást. Komolyabb francia szöveghez – másik könyvemnél – nyelvi lektorhoz fordultam, aki anyanyelvi szinten beszéli, írja a nyelvet.

Tervezel folytatást írni?

Igen, már megvan a másik történet gerince, mi mentén halad. A másik páros, Véronique és Fréderic oldaláról mutatja majd be ezt a bizarr és sötét világot. Remélhetőleg lesz benne meglepetés bőven…!


Képtár


Könyves adatbázis

moly_logo
Hírdetés