A szerző első csajoskönyve azoknak, akik szeretik a romantikus kalandregényeket, néminemű mondanivalóval fűszerezve. Garantáltan mainstream irodalom!Mentálhigiénés besorolás:
Várótermi irodalom látogatóknak


Hátszöveg

…Egy kupica havasi pálinka vagy egy igazi kelet-európai kávé. Vagy valami más?

Loraine „Lo” Hindeman, a kikapós, New-York-i jogásznő karrierje ígéretesen alakul. Nem kérdés, hogy munkaadója, a Whinfrey’s ügyvédi iroda, a Harshclay Galéria megbízásából őt küldi el Brassóba egy rutin műkincsügyletet lebonyolítani.

Bár a repülőúton minden a megszokott medrében halad, Lo mégis megérzi: az élete hamarosan egy pillanat alatt a feje tetejére áll majd. Onnantól kezdve, hogy egy titokzatos, pimasz és őrjítően szexi idegen, bizonyos Ioan Popa zsebkendőt nyújtva belép a látókörébe, ez meg is valósul.

Csempészek, kitervelt árulás, emberrablás és a sötét közép-kelet-európai maffia hálójába hullik, miközben a legnagyobb veszélybe mégis a szíve kerül…

„Nem minden rosszfiú az, aki annak látszik. Sokan még annál is rosszabbak, mert nem osztott nekik jó lapokat az élet.”

A szerző – megannyi könyv után – ezzel az izgalmas és szenvedélyes regénnyel debütál a népszerű romantikus kaland zsánerében, csak hogy kihívás elé állítsa önmagát, és persze az olvasóit is. Vegye komolyan, aki szórakozni akar!Adatok

  • Cím: Stronger than live – Erősebb a szerelemnél
  • Szerző: Robin O’Wrightly
  • Műfaj: romantikus erotikus kalandregény
  • Kiadás éve: 2021
  • Kiadó: Mogul
  • Terjesztés: online
  • ISBN: ePub 978-615-6170-29-3
  • Terjedelem: 328 oldal
  • Illusztrálta: Szabó Borka

Idézetek

Nem minden rosszfiú az, aki annak látszik. Sokan még annál is rosszabbak, mert nem osztott nekik jó lapot az élet.

– Ó, istenem – gügyögte Bernadette a másik oldalon, amikor megnézte a csatolmányt. – Ez a srác megérne pár ajtócsapkodást.
– Elég csak egyet, de azt az orrára – jegyeztem meg durcásan.

Zűrös alak voltam, igazad van. Olyan, aki nem érdemel meg. Mondanám, hogy megváltoztam, de úgysem hinnél nekem. És az igazságot nem lehet ráerőszakolni senkire, aki nem fogadja el. Szenvedtél miattam. A legkevesebb, hogy szenvedek én is miattad, ha kell. Mit szeretnél? Hogyan bűnhődjek meg? Kerüljek börtönbe? De hát már ott vagyok, mint a szíved rabja!

Azt mondják, a maffiát nem lehet elhagyni. Az egy holtodiglan kapcsolat.

– Muszáj utánamennem, Bee – törtem meg a hallgatásomat. – Gheorghe nélkül nincs életem. Annyira tönkretette az enyémet, hogy már csak vele vagyok képes létezni tovább. Te mit tennél, ha ez a bolond Declan tűnne el valami bűnszervezet közepén?
– Belepusztulnék – rebegte halkan, teljes átéléssel.


Olvasói vélemények

Tök jó, alig tudtam letenni ezt a “nagykorú mesét” – nagyon mese, de olvasmányos.

~ V. Milla

Imádtam az első betűtől az utolsóig! (…) Igazán kalandosra sikeredett ez a történet, sem a szereplők, sem az olvasó nem unatkozik egy pillanatra sem. Egyik fordulat jön a másik után. Amikor már azt hinnénk sínen vannak a dolgok, mindig történik valami váratlan, ami bonyolítja az eseményeket. Tulajdonképpen egyik szereplő sem tökéletes, vannak hibáik, de pont attól annyira emberiek, ettől volt az egész történet annyira élettel teli. Egy kicsit lököttek voltak mindannyian, de én így szerettem meg őket. Sok vidám percet szereztek nekem olvasás közben.

~ Könyvszenvedély blog

A történet gyorsan beindult és magába szippantott, és tele volt váratlan fordulattal. Természetesen volt olyan is, amire számítottam, de ez cseppet sem von le az értékéből. A karakterek szimpatikusak voltak, még a negatívak is, imádtam ahogy az akcentusuk meg volt jelenítve. Lo-t nagyon bírtam, a sok sírásával együtt, hiszen annyi megpróbáltatáson ment keresztül, ami miatt bárki kiborulna. Ioan lehetne egy igazi rosszfiú is, és én is úgy tekintettem rá, amíg meg nem ismertem a motivációját. Lo barátnője lehetett volna egy unalmas töltelékszereplő is, de helyette egy igazán élő, botladozó, szerelmes csajszit alkotott az írónő, akit nagyon megkedveltem. Összességében egy szuper regényt olvashattam, és mozizhattam végig a fejemben a leírásoknak köszönhetően, a könyv végéig izgultam, mi lesz Lo és szerelme sorsa. Szívből ajánlom mindenkinek! Végül szeretném megköszönni Robin O’Wrightlynak, hogy előolvasóként megkaphattam a művét, és amiért ilyen humoros, izgalmas romantikus kalandregénnyel ajándékozott meg! Mulțumesc,

~ BKN, író

Még a hatása alatt vagyok, de azt már le tudom írni, hogy mindvégig vitt a történet, és nagyon tetszett. Az eleje egy hagyományos romantikus történet ként kezdődik (büszke, megközelíthetetlen nő, határozott pasi) de ami utána jön, az már valami egészen más. Más, de rettentően érdekes és végig leköti a figyelmet.

~ Garajszki Rozika


Képtár


Könyves adatbázis

moly_logo
Hírdetés