Sorozat: Tripiconi sztori


Hátszöveg

A tripiconi szigetvilágban és föld alatt is felgyorsulnak az események: a két csapatra oszlott küldetésteljesítők, a Savájeél és a Lantanera külön-külön próbálnak mindennap előbbre jutni a rejtélyek szövevényében, és esténként és reggelente megbeszélést tartani. A második nap azonban földrengés sújtja Perallantisz Városát, melynek epicentruma felett pont Daniel és a Pontik tartózkodnak, ez a szerencsétlenségük. Vagy mégsem? Mert innentől kezdve minden bonyolultabb, de egyszersmind komolyabb is lesz: a Pontik és az Amaták közös sorsa is megpecsételődik…
A Tripiconi sztori harmadik, A lantidák felfedezése című részében a nem mindennapi szigetország és az alatta elterülő, hihetetlen világ kalandos és érzelmekben gazdag története új fordulatot kap, megmutatja a titkait. A már megkedvelt szereplők még közelebb kerülnek egymáshoz, és régi ismerősök is felbukkannak a történetben. Ebben a részben minden szál összefut, de még nincsen vége, korántsem…

  • Mi történik Daniellel és Arabellával a földrengés idején?
  • Létezhetnek-e a legendás lantidák, a földfelszíniek és a földalattiak mindent túlélő hibridjei?
  • Meddig bírja egy sérült atlantida a Városban?
  • Lehet-e jövője egy felszíni srácnak egy földmélyi lánnyal?
  • Megtalálják-e az Amatákat, Hieronimuszt és Szolt?
  • Vajon mi vagy kicsoda köti össze Tripicont és Perallantiszt még rajtuk kívül?

Keresd a többi részt is, és olvasd el, hogy megtudj mindent!Adatok

Könyvcím: Tripiconi sztori 3. rész: A lantidák felfedezése
Írta: Robin O’Wrightly
Műfaj: ifjúsági kalandregény-sorozat
Kiadás éve: 2021 (Megjelenés: 2021. szeptember 23.)
Kiadó: Mogul Kiadó
ISBN 978-615-6170-27-9
Illusztrálta: Szabó Borka, Váczy Jépont Tamás


Idézet

Való igaz, mindennap a halál és a bukás ugyanúgy leselkedett rájuk, mint a túlélés és a siker jutalma. A különbség annyi volt, hogy míg az elsőt könnyűszerrel elérhették, a másodikért meg kellett dolgozni.

– Ne legyetek már kishitűek, gyerekek! Egész idáig csodák sorozata vezérelt titeket, és most egy kis lakattól megfutamodnátok?!

Ha van isten, ilyenkor miért hagy magunkra?!

Ahogy Isten keveri a kártyákat, nem kever úgy senki!

Eszébe jutott egy idézet a jó öreg Antoine de Saint-Exupéry-től: „Szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba.” Nem fordult meg, de érezte Gregoria pillantását a hátán. „Most egy irányba nézünk. Talán van remény.”


Olvasói vélemények

hamarosan_gomb

moly_logo
Mogul_logo_NEW_01

Képtár

(feltöltés alatt)


Megvásárolható: