Mentálhigiénés besorolás:
Antidepresszáns terápia felnőtteknek

Csak 18 éven felülieknek!

Sorozat: narrációs szatíra


1. rész: Andrea & Andrea

row_andrea_borito_minden

Két azonos nevű, de különböző nemű humán entitás rettentő makacsul nem akar egymásba szeretni, de muszáj lesz nekik, mert mindkettőnek megvan a maga csomagja, és a postás mindig kétszer téved, Einstein viszont egyszer sem.

bovebben_gomb

1,5. rész: Andrea tutto bene

A két Rigo meg még két kicsi rigó – néha szó szerinti – hányattatásai a 2020-as világjárvány miatti karanténban, Milánóban. Ez a két szemszöges, szatirikus naplóregény – az Andrea & Andrea spin-offja – 2020. november 30-án jelenik meg, kizárólag elektronikus formában.

bovebben_gomb

2. rész: Tonio & Leona

Egy emberpár tragikomédiája. Van élet az Andrea & Andrea után… előtt… közben… helyett… A Mundik külön kötetet követeltek maguknak, teljesen jogosan, ha már ellopták az olvasók szívét. Hogyan került az idő szövetébe ez a két lökött kis perverz “ufó”? Vajon megérdemelnek ők is egy happy fini… ööö, endet?

bovebben_gomb

Hogyan olvassuk ezt a művet biztonságosan a közösségi közlekedésben?

Úgy érzem, felmerül az igény bizonyos műveim megcímkézésére: „Vigyázat, tömegközlekedésen olvasni nem szabad, mert a röhögéstől megszakadni készülő olvasóra ferde szemmel nézhetnek az utastársak!” :D Mindenkori javaslatom, ha mégis megtörtént a baleset:

  1. mutasd meg a többieknek (olvass fel belőle akár);

(+ aki észlelést szeretne írni Molyra, ne fogja vissza magát, bár itt inkább észvesztés van, mint lelés ;) )

  1. fogd rám, hogy én tehetek róla. :D

Ha ilyet mondana a sofőr, hogy „Ez első felszállós busz! Mutassa fel a jegyét vagy a bérletét… Azt a könyvet meg nagyon sürgősen tegye el, vagy leszállíttatom!”, akkor… fizetek neked egy jegyet a következő járatra. De ehhez komoly bizonyíték kell! (Pl. a sofőr.) :D


Mi az a narrációs szatíra?