3. rész

Jön a 3in1 összevonás! Ez a rész utána nem lesz elérhető.


Sorozat: Erelem-trilógia 3.


Hátszöveg

Elszabadulnak az indulatok és a kórokozók, később az ügyvédek és a károkozók a floridai Clearwaterben, amikor egy dühös vízvezetékszerelőnőt terápiás céllal megcsókol egy meditációs tréner, miután a nő összetörte a férfi kocsiját. A víz és a szándék lehet tiszta, de a fantázia biztosan nem az…
Na, a Mexerelem (triplán eszetlen szerelem) se egy szokványos tündérmese, mert a csók nem a finálé, hanem a nyitány. Ráadásul ennek a könyvnek a közepén van a vége. A végén pedig, ami nem a közepén van, jön egy híres ember is, és felsejlik a kérdés, hogy „hány happy end fér el egy szerkesztői íven?” Rossz tanács: mossuk agyunkat rendszeresen szappanoperával! Jó tanács: lapozzuk fel ezt a könyvet! Ami biztos kiderül: 175 oldalnyi marhaság elfér 350 oldalon is!
Aki olvasta a szerző Erelem (eszetlen szerelem) és Erelemkettő (duplán eszetlen szerelem) című abszurd romantikus paródiába oltott narrációs szatíráit, és tetszettek neki, az a harmadik részben sem fog csalódni. Ha nem tetszettek neki, akkor sem. Az író énjei itt is osztják egymásnak a bölcs hülyeséget, és ismét több mondandó van a sztoriban, mint ami a felszínen hullámzik.
Bár új szereplőket ölhetünk a kedvünkre ölelhetünk a keblünkre, valami, sőt valaki mégis összeköti őket az előző két könyvvel, és ez még nem minden!
Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a könyv megírása során egyetlen kabrió, baseball-ütő, spoilerező író vagy Bear Grylls sem sérült meg.Adatok

  • Cím: Mexerelem (triplán eszetlen szerelem)
  • Szerző: Robin O’Wrightly
  • Műfaj: romantikus abszurd paródia
  • Kiadás éve: 2019
  • Kiadó: szerző
  • Terjesztés: online
  • ISBN: ePub 9786150068794
  • Terjedelem: 336 oldal
  • Nem illusztrált

Idézetek

– Ó, Alejandro, miért vagy te Alejandro? – kérdezte a csodálatosan tüzes szempárral megáldott színművésznő a fantasztikusan elbűvölő mosolyú színművészt. – Tagadd meg atyád, és dobd el…
– Ennyi! – hallatszott be a rendező határozott üvöltése a játéktérbe, a széke felől.
– Csicsókavirágaim! Ez meg mi a PÍTY volt?
Egy XXL-es méretű, baseballsapkás, szakállas és szemüveges fickó volt a direktor pólóján, aki teljesen hétköznapi, latinos kinézetű, átlagember fejű, középkorú férfi hírében állt. Tök máshogy nézett ki.
– Nos, hát a szövegem! …Nem? Ez a szövegem volt, nem?! – rebegtette pilláit a nő.
– Hahh… – sóhajtott fel a rendező, és lesajnálva nézte őt. – Téged sem az eszedért szeretlek. Nem. Téged az eszedért sem szeretlek. – Majd rákiabált: – Újra! Több átéléssel! Szereted Alejandrót! Sőt! Imááádod Alejandrót! Azt kívánod, bárcsak úgy hívnák, hogy Magnus vagy Angus, vagy Kisbusz! Meghalnál érte! Meg is fogsz halni! Nem most! – nyúlt le az ájuláskész pozőzhöz. – …Kelj föl! Majd a film végén!
Tapsolt kettőt, majd visszatért a direkt szereposztó posztós direktori székéhez.

Persze – mint tudjuk – az univerzum a világ legnagyobb trollja…

Jöjjön, aminek jönnie kell. Mert ha menne, akkor mennie kéne.

Jól felelj, mert bármilyen tüzet el tudok oltani ezzel a két kezemmel, akár a szerelemét is.


Olvasói vélemények

Robin O’Wrightly, te nem vagy százas!

~ L.J. Wesley, író

Mondtam már, hogy dilis vagy? 

~ Mehzidraczky A. Róza

Aki szereti ezt a műfajt, ami kacagtatással, happy-end-del, romantikával jár együtt, annak ez a történet tökéletes választás, ha az említettek közül egyik sem az ő asztala, hát akkor pont azért ajánlom, hátha mégis rákap az ízére, mert egy jól irányzott humor mindenki életébe kell.

~ BookWorlds blog

A jókedv garantált!!!

~ Isabel Healian Rose, író-blogger

Azonnal mexerettem ezt a történetet!!! Köszönöm, hogy megismerhettem a Mexerelemet! Egész egyszerűen lenyűgöző és szórakoztató a történet, telitalálat karakterekkel. Nem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól olvasás közben.

~ Szabó Béla (Bob Taylor/Willar Shottax, író)


Képtár


Könyves adatbázis

moly_logo
Hírdetés