3. rész


Sorozat: Erelem-trilógia 3.


Hátszöveg

Elszabadulnak az indulatok és a kórokozók, k̶é̶s̶ő̶b̶b̶ ̶a̶z̶ ̶ü̶g̶y̶v̶é̶d̶e̶k̶ ̶é̶s̶ ̶a̶ ̶k̶á̶r̶o̶k̶o̶z̶ó̶k̶ a floridai Clearwaterben, amikor egy dühös vízvezetékszerelőnőt terápiás céllal megcsókol egy meditációs tréner, miután a nő összetörte a férfi kocsiját. A víz és a szándék lehet tiszta, de a fantázia biztosan nem az…
Na, a Mexerelem (triplán eszetlen szerelem) se egy szokványos tündérmese, mert a csók nem a finálé, hanem a nyitány. R̶á̶a̶d̶á̶s̶u̶l̶ ̶e̶n̶n̶e̶k̶ ̶a̶ ̶k̶ö̶n̶y̶v̶n̶e̶k̶ ̶a̶ ̶k̶ö̶z̶e̶p̶é̶n̶ ̶v̶a̶n̶ ̶a̶ ̶v̶é̶g̶e̶.̶ A végén pedig, a̶m̶i̶ ̶n̶e̶m̶ ̶a̶ ̶k̶ö̶z̶e̶p̶é̶n̶ ̶v̶a̶n̶,̶ jön egy híres ember is, és felsejlik a kérdés, hogy „hány happy end fér el egy szerkesztői íven?” R̶o̶s̶s̶z̶ ̶t̶a̶n̶á̶c̶s̶:̶ ̶m̶o̶s̶s̶u̶k̶ ̶a̶g̶y̶u̶n̶k̶a̶t̶ ̶r̶e̶n̶d̶s̶z̶e̶r̶e̶s̶e̶n̶ ̶s̶z̶a̶p̶p̶a̶n̶o̶p̶e̶r̶á̶v̶a̶l̶!̶ Jó tanács: lapozzuk fel ezt a könyvet! Ami biztos kiderül: 175 oldalnyi marhaság elfér 350 oldalon is!
Aki olvasta a szerző Erelem (eszetlen szerelem) és Erelemkettő (duplán eszetlen szerelem) című abszurd romantikus paródiába oltott narrációs szatíráit, és tetszettek neki, az a harmadik részben sem fog csalódni. H̶a̶ ̶n̶e̶m̶ ̶t̶e̶t̶s̶z̶e̶t̶t̶e̶k̶ ̶n̶e̶k̶i̶,̶ ̶a̶k̶k̶o̶r̶ ̶s̶e̶m̶.̶ Az író énjei itt is osztják egymásnak a bölcs hülyeséget, és ismét több mondandó van a sztoriban, mint ami a felszínen hullámzik.
Bár új szereplőket ö̶l̶h̶e̶t̶ü̶n̶k̶ ̶a̶ ̶k̶e̶d̶v̶ü̶n̶k̶r̶e̶,̶ ölelhetünk a keblünkre, valami, sőt valaki mégis összeköti őket az előző két könyvvel, és ez még nem minden!
Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a könyv megírása során egyetlen kabrió, baseball-ütő, spoilerező író v̶a̶g̶y̶ ̶B̶e̶a̶r̶ ̶G̶r̶y̶l̶l̶s̶ sem sérült meg.


Adatok

Könyvcím: Mexerelem (triplán eszetlen szerelem)
Írta: Robin O’Wrightly
Műfaj: szerelmesregény-paródia
Kiadás éve: 2019
Kiadó: Mogul+szerzői
Formátum: elektronikus (ePub, Mobi)
Oldal: 336
ISBN 9786150068794


Idézetek

– Ó, Alejandro, miért vagy te Alejandro? – kérdezte a csodálatosan tüzes szempárral megáldott színművésznő a fantasztikusan elbűvölő mosolyú színművészt. – Tagadd meg atyád, és dobd el…
– Ennyi! – hallatszott be a rendező határozott üvöltése a játéktérbe, a széke felől.
– Csicsókavirágaim! Ez meg mi a PÍTY volt?
Egy XXL-es méretű, baseballsapkás, szakállas és szemüveges fickó volt a direktor pólóján, aki teljesen hétköznapi, latinos kinézetű, átlagember fejű, középkorú férfi hírében állt. Tök máshogy nézett ki.
– Nos, hát a szövegem! …Nem? Ez a szövegem volt, nem?! – rebegtette pilláit a nő.
– Hahh… – sóhajtott fel a rendező, és lesajnálva nézte őt. – Téged sem az eszedért szeretlek. Nem. Téged az eszedért sem szeretlek. – Majd rákiabált: – Újra! Több átéléssel! Szereted Alejandrót! Sőt! Imááádod Alejandrót! Azt kívánod, bárcsak úgy hívnák, hogy Magnus vagy Angus, vagy Kisbusz! Meghalnál érte! Meg is fogsz halni! Nem most! – nyúlt le az ájuláskész pozőzhöz. – …Kelj föl! Majd a film végén!
Tapsolt kettőt, majd visszatért a direkt szereposztó posztós direktori székéhez.

Persze – mint tudjuk – az univerzum a világ legnagyobb trollja…

Jöjjön, aminek jönnie kell. Mert ha menne, akkor mennie kéne.

Jól felelj, mert bármilyen tüzet el tudok oltani ezzel a két kezemmel, akár a szerelemét is.


Olvasói vélemények

Robin O’Wrightly, te nem vagy százas! ~ L.J. Wesley, író

Mondtam már, hogy dilis vagy? ~ Mehzidraczky A. Róza

Aki szereti ezt a műfajt, ami kacagtatással, happy-end-del, romantikával jár együtt, annak ez a történet tökéletes választás, ha az említettek közül egyik sem az ő asztala, hát akkor pont azért ajánlom, hátha mégis rákap az ízére, mert egy jól irányzott humor mindenki életébe kell. ~ BookWorlds blog

A jókedv garantált!!! ~ Isabel Healian Rose, író-blogger

Azonnal mexerettem ezt a történetet!!! Köszönöm, hogy megismerhettem a Mexerelemet! Egész egyszerűen lenyűgöző és szórakoztató a történet, telitalálat karakterekkel. Nem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól olvasás közben. ~ Szabó Béla (Bob Taylor/Willar Shottax, író)


moly_logo
Mogul_logo_NEW_01

Képtár


Megvásárolható: