Mentálhigiénés besorolás:
Érzékenyítő kurzus

Több, epizodikus részekből álló sorozat

Laza kapcsolatban együttálló – a család egyetemes tragédiáját romantikus történelmi fikció zsánerében boncolgató – monografikus irományokat tartalmaz, csak hogy ne legyenek egyedül. Jelenleg ezek alkotják:


Egy igen-zet története (Emlékkönny 1920-2020)

Száz év távlata egy szétszakadt család keletkezésétől az egyesítés óhaján keresztül a szeretet végső üzenetéig.


Emlékkönny-novellák

az Emlékkönny regény mellé kapható ingyenes olvasmányok


Amor vincit omnia

2015. november 13. fekete péntekként íródott bele a francia történelembe a szörnyű párizsi merényletsorozattal. Ez a fiktív szereplős kordokumentum igyekszik emléket állítani a szeretet hatalmának.


Kiscsillagom

A történet egy alternatív leágazás Olivier Boyar, az Emlékkönny szereplőjének életében.
Egy adott ponton megváltozik az idősík, ahogy minden apró döntés kihatással van bizonyos események alakulására. Mi lett volna, ha…? Aki elolvassa, megtudja!


Hetedíziglen

Ez a novella valamiért nem került bele az Emlékkönnybe. Kétszáz évvel ezelőtt egy polgárkisasszony ártatlannak tűnő tette egy egész családfára lesz kihatással – hetedíziglen.


Érzékeny történelem

az Emlékkönny alaptörténetétől független olvasmányok, amelyek abban megegyeznek, hogy mind egy-egy vészkorszak áldozatairól mesélnek el lélektani hangulatú történeteket.


Második esély

Tökéletes kikapcsolódás egy tökéletlen világban. Vajon hányszor és mire kaphatunk második esélyt az életben? És ha megkapjuk, el tudjuk-e fogadni fenntartások nélkül?

Hírdetés