Már csak három nap, és…

… feltámadás! Neeem, bár ahhoz hasonló érzés – még ha ez pofátlanul profánnak is hangzik. Mint amikor betöltetik a megváltás munkája azzal, hogy végre pont kerül a J-re. Kicsit ilyen a tudat, hogy idén november 1-jén megjelenik az Emlékkönny, ami egy igazi isteni csoda.

Tulajdonképpen valóban egy természetfeletti segítséggel elkészült mű, amiért végtelenül hálás vagyok mindenkinek, Istentől kezdve a Talentum House kiadón át egészen a családom támogató részéig.

(én kérek elnézést, krumplival szelfiztem XD )

Hát végre foghatom a kezemben a drágát! Kicsit úgy képzeltem el, hogy biztos megjön és majd puszilgatni fogom, mint egy kisbabát, de hát majdnem. Azért azt mégse, viszont az illata bazsalikomra emlékeztet, csak nem bírtam ki, megszagoltam…

Csodálatos. Gyönyörű, sárgás regénypapír, vastag, fényes, jó fogású, stramm, élénken színes, egyszerűen tökéletes.

“Jó’ van, anyuka elfogult…”

(persze, hogy minden IS van ezen a könyvespolcon)

Alig várom, hogy mások is a kezükbe foghassák – vannak már kivételezett személyek, akiknél már ott a könyv, és még egy duplatucat szerencsés, akikhez a jövő héten eljut. Szóval tényleg létezik, már nem kell várni rá, leszámítva a postázást, de élő és ható és valós, mint az Isten Fia. Jóóó, mondtam, profátlankodni fogok… azért nem ugyanaz, de biztos vagyok benne, hogy tevékeny része volt a Mindenhatónak a papírkötet hátráltatásában és a létrejöttében is. Tökéletes ugyanis az időzítés.

2022. november 1-jén lesz kereken hétéves a sztori. A 7 pedig az isteni tökéletesség száma a számmisztikában. Az egész EK-100-as projektet körbeöleli a 3-as szám, ami pedig a Szentháromság privilégiuma a fenti iskola szerint – az első borítófülön olvasható a pontos felsorolás erről a tri-gondolat-metriáról.

“Szóviccért ütök! – …Kibírod.”

(Ja, és ennyi nap múlva jön el a megjelenés ideje, még egy egyezés… Őrület!)

Ezúton tehát jelentem: hazaérkezett a kis csellengő, manifesztálódott, és bízvást remélem, hogy be lehet karácsonyozni belőle (a Líra és a Book24 bolthálózatában lesz elérhető, de addig is megrendelhető a kiadó webshopjában 30% kedvezménnyel a korán kelő kicsi rigóknak – magyarul early bird -, és november 2-a után postázzák is).

(Simondán-Szabó Ditke rajzával együtt tökéletes igazán, ők már várták egymást. <3 )

(Képek: saját)

Hírdetés