Lesz állásjelző

Mi újság van ROW-landiában? Hol tartok mostanság, amikor nem olvasok vagy kalandozom a régmúlt utazási élményei között?

Ingyen antidepresszánst osztogatok a FB-on

Az Erelem-trilógiából a harmadik rész (nem a végső, mert ezt is lehetne folytatni, mint a rétestésztát, ergo csak abbahagyható, be nem fejezhető), a Mexerelem jelenleg apró etapokban folyik le az olvasói csoportomban. Ha szeretnéd elolvasni, most megteheted, mert minden este 8:15-kor egy-egy részt közzé teszek, így talán kibírható a tél depresszív ereje tavaszig. ;)

row_erelem-trilogia

Lassan befejezem (ja, nem, csak abbahagyom!) a Tripiconi sztorit

Az ötödik kötet is a finishez közelít. Marhára izgulok, mire odajutok, hogy kiadjam, lehet, hogy az egészet egyben érdemes…? ;) Aztán várhatóak még más kötetek is, például a már majdnem kész a hatodik kötet (a Titkos sztorik) és elkezdődött a hetedik írása is, de most a nagy hajrában félretettem. Ha kíváncsi vagy a sorozatra, az első két részt elérheted e-bookban, az első részt pedig papírnyomatban is megrendelheted a Könyvmogulnál.

tripiconisztori_1-2

Készülök a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

Bár április 25-e még odébb van, nem árt készülni rá. Szeretném kinyomva tudni a Tripiconi sztori 2. részét, de az biztos, hogy a már eleve kinyomott négy könyvemmel ott leszek a fesztivál teljes ideje alatt, és dedikálok mindenkinek, aki csak akarja. ;) Itt érhető el a teljes esemény, benne a nekem szánt ütemezéssel – azaz folyamatosan elérhető leszek április 25-től 28-ig, 12 és 19 óra között. Mindenkit szeretettel várok az IK standjánál!

Angolkák talonban

Mint tudjátok páran, az ősz végét és a tél elejét masszív fordítással töltöttem. Nyers angol változatot csináltam pár könyvemből (egyelőre az Erelem-világ és a Tripi-verzum várat magára), és félretettem anyagilag jobb napokra :P, amikor is egy lektor átnézi és élesre javítja őket. Nem sietünk, addig még azt is meg kell tanulnom, hogyan tegyem ki Amazonra majd a kész műveket. Ha szépen-lassan is, de haladunk!

“Ha nem tudsz repülni, fuss! Ha nem tudsz futni, sétálj! Ha nem tudsz sétálni, vánszorogj! De akármit is csinálsz, haladj előre!” ~ Martin Luther King, Jr.

Reklámok